FUTBOL

El deute del United augmenta als 550 milions per culpa de la pandèmia i els salaris alts

L’acomiadament de Solskjaer va costar 10 milions al club d’Old Trafford

El deute del United augmenta als 550 milions per culpa de la pandèmia i els salaris alts

OLI SCARFF

1
Es llegeix en minuts

L’acomiadament el novembre d’Ole Gunnar Solskjaer i del seu cos tècnic va costar al Manchester United uns 10 milions de lliures (12 milions d’euros), segons els comptes trimestrals que va presentar aquest dimarts l’equip.

Acomiadar el tècnic noruec, que portava tres anys a la banqueta d’Old Trafford, va costar 7,5 milions de lliures al United; xifra que es va elevar fins als 10 milions de lliures comptant el cos tècnic que va marxar amb ell.

Aquest ha sigut un dels factors que ha impulsat el creixement del deute acumulat de l’equip, que, a 31 de desembre, s’eleva fins als 494 milions de lliures, uns 550 milions d’euros. Això suposa un notable increment respecte al deute de 455 milions de lliures (500 milions d’euros) que el United tenia el 31 de desembre del 2020.

Augment de salaris

Notícies relacionades

Un altre dels factors que ha influït és l’increment en els salaris, després dels fitxatges de Cristiano Ronaldo, Raphael Varane i Jadon Sancho. Segons s’estima a Anglaterra, el sou del portuguès és el més alt de la Premier League. En total, el United paga en salaris 97,7 milions de lliures, cosa que suposa 16 milions més que el 2020.

El United culpa la pandèmia de la covid dels efectes negatius en els comptes i la impossibilitat de realitzar una gira internacional en pretemporada, també per la pandèmia, com sol ser habitual en el club d’Old Trafford.