Reaccions a la guerra a Ucraïna

Zíntxenko, a Putin: «Et desitjo la mort més dolorosa»

L’ucraïnès ha llançat un missatge impactant al president de Rússia des del seu compte d’Instagram

Zíntxenko, a Putin: «Et desitjo la mort més dolorosa»
1
Es llegeix en minuts

La guerra de Rússia contra Ucraïna continua provocant reaccions en tots els àmbits de la societat. El futbol també n’és un.

El jugador del Manchester City Oleksandr Zíntxenko ha pujat una història des del seu compte d’Instagram en el qual apareix el president rus, Vladímir Putin, amb un missatge tan breu com contundent per part de l’ucraïnès: «Et desitjo la mort més dolorosa i soferta, criatura», va escriure.

Notícies relacionades

Zíntxenko és el capità de la selecció absoluta d’Ucraïna malgrat la seva primerenca edat (25 anys), i no és la primera vegada que es pronuncia en un tema que afecti el seu país. Ho va fer fa tot just dos dies, en unes declaracions en les quals defensava la llibertat dels seus compatriotes. «El meu país pertany als ucraïnesos. No puc quedar-me al marge i no parlar d’això com si no passés res», va explicar el lateral esquerrà a les seves xarxes socials.

Cal veure com evoluciona el conflicte. En aquestes situacions, el futbol o qualsevol esport queda en segon pla. De moment, la lliga d’Ucraïna  ha quedat suspesa temporalment a expenses dels esdeveniments.