L’Espanyol frena el Sevilla però continua sense guanyar el 2022

• Darder va igualar en la segona meitat el gol inicial de Rafa Mir abans que Koundé veiés la vermella a 20 minuts del final

RCDE

1
José María Expósito

L’Espanyol ha sumat aquest diumenge un punt en la visita del Sevilla (1-1). Un empat meritori pel nivell del rival, que veu escapar-se el liderat a sis punts, però una mica agredolç tenint en compte que els blanc-i-blaus van desaprofitar l’ocasió de guanyar el seu primer partit des de començament d’any malgrat jugar 20 minuts amb un home més.

Rafa Mir va marcar l’1-0 en la primera meitat i Darder, que ja va marcar la setmana passada al Barça, va igualar en la segona meitat, abans que Koundé deixés anar el braç en un forcejament amb Puado i veiés la vermella que li impedirà disputar el derbi, igual que Ocampos, que va veure la cinquena groga.