Després de la negativa a vacunar-se

Fins i tot Ryanair es riu de Djokovic

L’aerolínia publica un sarcàstic tuit després de l’entrevista del tennista serbi a la BBC

Fins i tot Ryanair es riu de Djokovic
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tennista serbi Novak Djokovic està rebent un cop rere l’altre després del paperot a l’Obert d’Austràlia, que finalment va acabar guanyant heroicament Rafa Nadal, i la seva negativa a vacunar-se de la covid. L’últim clatellot que ha rebut l’esportista ha vingut a compte d’una entrevista que va fer pública dimarts la BBC. I l’hi ha clavat ni més ni menys que una companyia aèria: Ryanair.

Djokovic va declarar a la cadena britànica que estava disposat a renunciar a participar en més tornejos del Grand Slam si se l’obligava a vacunar-se. Però no content amb aquest desafiament als organitzadors dels grans tornejos del circuit tennístic, es va atrevir a negar que secundés les teories conspiradores dels antivacunes.

Notícies relacionades

Ha sigut precisament aquest últim comentari el que ha motivat la reacció de Ryanair.

La companyia de l’estrambòtic Michael O’Leary va publicar un tuit que ridiculitzava la frase de Djokovic: «No som una aerolínia, però fem volar avions #Djokovic». La sarcàstica resposta de Ryanair és només un exemple de la resposta de moltes empreses (això sí, molt més discretes) que fan trontollar molts dels patrocinis de què disfruta el serbi.