CRISI OLÍMPICA

El Govern i el COE es tornen a reunir per parlar dels Jocs

Aragonès i Blanco se citen després de la trobada fallida de divendres entre els governs d’Aragó i Catalunya

El Govern i el COE es tornen a reunir per parlar dels Jocs

ACN / BERNAT VILARÓ

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després del fiasco de la cita frustrada de divendres passat entre els presidents aragonès i català, Pere Aragonès i Alejandro Blanco, president del COE, s’han reunit aquest dilluns per parlar de la candidatura per als Jocs d’hivern del 2030.

Blanco i la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, s’han tornat a veure després de la misteriosa i controvertida trobada de la setmana passada, que no era a l’agenda oficial. Com llavors, des de la Generalitat s’ha assenyalat que «la reunió ha sigut tècnica».

info

Mitja hora

Notícies relacionades

El president del COE, a Barcelona per assistir a la gala de ‘Mundo deportivo’, ha parlat durant mitja hora amb el president de la Generalitat. «Tot va adequadament», han assenyalat des del COE. Des del Govern s’ha valorat la trobada entre presidents com a «positiva». Segons fonts de Presidència, durant la xerrada Aragonès li ha plantejat l’aposta catalana per «uns Jocs sostenibles» i amb el «recolzament consensuat de la ciutadania».

Les reticències del territori, d’una banda, i les exigències aragoneses d’estar en igualtat de condicions continuen sent els principals esculls avui dia de la candidatura per als Jocs d’hivern 2030. Aragonès tenia previst veure’s divendres passat amb Javier Lambán, una trobada que el president d’Aragó va cancel·lar per la «nul·la voluntat d’acord» del seu homòleg català.