Èxit internacional

Queralt Castellet, medalla de plata als X Games

La ‘rider’ catalana demostra el seu gran estat de forma 17 dies abans de l’inici dels Jocs Olímpics d’Hivern, on aspira a una medalla

Queralt Castellet, medalla de plata als X Games

X GAMES

1
Es llegeix en minuts

La ‘rider’ catalana Queralt Castellet ha aconseguit a l’estació hivernal d’Aspen (Estats Units) la medalla de plata en la prova de ‘halfpipe’ de ‘snowboard’ als X Games, una de les competicions més importants de l’especialitat i que s’ha disputat en format nocturn. D’aquesta manera, l’esportista de Sabadell ha tornat a demostrar un gran estat de forma, només 17 dies abans de l’inici dels Jocs Olímpics d’Hivern, que es disputen a Pequín i on aspira a una medalla com una de les millors del món en la seva modalitat.

Notícies relacionades

El ‘halfpipe’ és un tub en forma d’‘u’ a través del qual els especialistes de ‘snowboard’ fan trucs, salts i piruetes amb les taules, i és una de les proves de neu més espectaculars. Castellet és des de fa anys una de les millors especialistes del món i actualment, amb 32 anys, una de les dues possibilitats que té Espanya d’aconseguir una medalla als Jocs. L’altra opció passa també per l’‘snowboard’ i pel guipuscoà Lucas Eguibar.

Aquest dimarts, a més, es coneixerà el nom de l’esportista que es convertirà en l’abanderat de la selecció espanyola que va als Jocs i que està composta per 14 esportistes. Castellet és una de les candidates a obtenir la nominació. La vallesana ja va ser abanderada espanyola als Jocs del 2010.