Souhampton - Manchester City (1-1)

El Southampton frena el Manchester City

Martin Rickett /Dpa

1

El Manchester City va posar fi a la seva ratxa de 12 victòries consecutives a la Premier League després d’empatar 1-1 aquest dissabte amb el Southampton a St Mary’s. El resultat permet que els seus perseguidors, el Liverpool i el Chelsea, puguin retallar la distància amb el seu sòlid liderat.

L’equip de Pep Guardiola té 12 punts d’avantatge sobre els de Jurgen Klopp i 13 sobre el conjunt de Thomas Tuchel, tot i que ha jugat dos partits més que el Liverpool.

El partit es va complicar per als de Guardiola des del començament amb un gol matiner de Walker-Peters als 7 minuts.

Jugades polèmiques

Els ‘citizens’ van tenir la possessió de la pilota, com de costum, i van ser els absoluts dominadors del partit amb les millors ocasions, però no va ser fins al minut 65 quan Laporte va equilibrar el duel amb un cop de cap a la sortida d’una falta. Abans, l’exatlètic Rodri va estavellar la pilota al travesser amb un xut molt precís des de la frontal.

El City, que va reclamar una jugada polèmica com a penal sobre De Bruyne, va sortir perjudicat pel VAR i va veure com els locals van acabar amb un empat amb regust de victòria. Tot l’estadi va acabar entonant el mític ‘When the saints’ després d’haver frenat el ‘totpoderós’ líder de la Premier League.

Triomf de l’United

A Old Trafford, el Manchester United va vèncer per la mínima el West Ham (1-0) en un partit vital en la baralla pels llocs de Champions. L’equip de Ralf Rangnick va aconseguir l’únic gol del matx en el minut 93 després d’una jugada liderada per Cristiano Ronaldo.

El portuguès va entregar la pilota a Edinson Cavani, ja dins l’àrea, i aquest li va regalar el gol a Marcus Rashford, que només va haver d’empènyer la pilota lliure de marca al segon pal. Un gol que val més de tres punts i que permet els ‘red devils’ situar-se en la quarta posició en detriment de la seva víctima aquest dissabte, que cau al cinquè lloc.