Decisió equivocada

El pare de Djokovic qualifica la seva deportació d’«intent d’assassinat amb 50 trets»

  • Srdjan Djokovic assegura que l’actuació de la justícia australiana ha sigut com disparar al pit del número 1 del tennis mundial.

El pare de Djokovic qualifica la seva deportació d’«intent d’assassinat amb 50 trets»
1
Es llegeix en minuts

Srdjan Djokovic, pare del tennista Novak Djokovic, s’ha mostrat molt molest amb la decisió de la justícia australiana de revocar el visat del seu fill i la seva posterior deportació, i ha assegurat que el figurat «intent d’assassinat» del seu fill per part de les autoritats australianes ha acabat «amb 50 trets al pit».

«L’intent d’assassinat del millor esportista del món ha acabat, 50 trets al pit de Novak», va assenyalar el progenitor del número 1 del tennis mundial. Aquest diumenge, el Tribunal Federal d’Austràlia ha rebutjat el recurs final presentat per Djokovic per quedar-se al país, així que serà finalment deportat i no jugarà l’Obert d’Austràlia, primer Grand Slam de la temporada.

Els jutges federals van rebutjar la seva apel·lació després que el Govern cancel·lés inicialment el seu visat per motius sanitaris. El Govern australià va argumentar que l’arribada del tennista serbi, de 34 anys i que no està vacunat contra el coronavirus, representava una amenaça per a la salut pública.

Notícies relacionades

Srdjan Djokovic va destacar que, malgrat l’expulsió, el seu fill va tenir temps de felicitar un jove tennista durant la vista de la seva apel·lació. «Malgrat tot, ha donat el seu suport a un jove jugador de 17 anys, aquest és Nole, un home, un germà. Ens veiem a París», va afirmar amb referència a Roland Garros, l’únic dels tres grans que ha confirmat que Djokovic sí que podrà jugar malgrat no estar vacunat.

Aquesta mateixa setmana, el pare del tennista va arribar a comparar la situació del seu fill –no vacunat contra el coronavirus– a Austràlia amb els sofriments patits per Jesucrist segons el cristianisme.