Ral·li Dakar 2022

Tragèdia al Dakar: mor un mecànic de 20 anys després d’un accident

El passatger que viatjava amb ell, Maxime Frère, de nacionalitat belga, ha resultat ferit i ha sigut traslladat conscient a un hospital de Jiddah

Tragèdia al Dakar: mor un mecànic de 20 anys després d’un accident
1
Es llegeix en minuts

El francès Quentin Lavalée, cap de mecànica del cotxe número 726 de l’equip PH Spot, participant en la categoria de clàssics del Dakar, va morir aquest divendres, durant la disputa de l’última etapa del Dakar entre Bisha i Jiddah, a causa d’un accident a la ruta d’enllaç dels vehicles d’assistència.

Notícies relacionades

«Aquest matí a les 11.30 (hora de l’Aràbia Saudita), al quilòmetre 234 de la ruta d’enllaç de les assistències, hi ha haguy un accident entre un vehicle d’assistència i un camió local, segons ha informat la policia local. Lamentablement, el conductor del vehicle, Quentin Lavalée, de nacionalitat francesa i membre de l’equip PH Espot, ha mort a conseqüència de l’accident», va informar l’organització del Dakar en un comunicat.

«Tenia 20 anys. El passatger que viatjava amb ell, Maxime Frère, de nacionalitat belga, ha resultat ferit i ha sigut traslladat conscient al National Guards Hospital de Jiddah, on se li està fent una revisió completa. Té una contusió abdominal i toràcica», afegeix l’escrit.