Lliga: Atlètic – Rayo Vallecano (2-0)

Correa alegra l’inici d’any a l’Atlètic

Dos gols de l’argentí donen un plàcid triomf als blanc-i-vermells que els serveix per aclarir dubtes després de quatre derrotes seguides i tornar a ficar-se a les zones de Champions de la classificació.

@atleti

1

Treballada victòria de l’Atlètic en aquesta arrencada de 2022 contra un Rayo Vallecano que li va exigir una versió notable en la qual Correa va ser l’home protagonista amb els seus dos gols. Els de Simeone es treuen de sobre els dubtes amb els quals van acabar l’any passat després d’enllaçar quatre derrotes consecutives (2-0).

El partit va mostrar un Rayo valent com sempre, però que perd a fora tot el que guanya a Vallecas. És la setena derrota del Rayo lluny del seu camp, però els d’Iraola gairebé igualen la millor tornada de la seva història amb 30 punts que el deixen a un pas de la permanència.

La fe de Correa

Simeone va apostar per Correa a dalt amb un Luis Suárez tan compromès com barallat amb el gol. Però una vegada superada la pressió inicial, que va lligar de mans els locals, De Paul i Lemar van començar a guanyar pes al mig i sortien Lodi i Carrasco. Precisament aquest últim es va inventar un regat impossible sobre la línia on la jugada de Correa va acabar portant la pilota a la xarxa.

En la segona part, els de Simeone no van baixar el pistó i amb més espais van crear més ocasions per tornar a mostrar el seu futbol vertical de contraatac. Correa coronava una altra jugada de bandera amb una arribada per fora de Lodi, que servia un centre deliciós que l’argentí empenyia a gol. D’allà fins al final, el més notori va ser l’ovació del Metropolitano a Radamel Falcao, a qui Iraola va donar un quart d’hora quan el partit estava pràcticament decidit. Comença bé el 2022 per a l’Atlètic, malgrat el brot de covid que va amenaçar el mateix Simeone, que finalment sí que va ser a la banqueta tan actiu com sempre.

FITXA: ATLÈTIC 2 – RAYO VALLECANO 0