Nou projecte per al 2022

Kilian Jornet deixa la marca Salomon després de 18 anys per començar un projecte personal

  • L’esportista ha agraït a través de les xarxes socials a l’empresa francesa tot el que ha fet per ell

Kilian Jornet deixa la marca Salomon després de 18 anys per començar un projecte personal
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un dels millors corredors de muntanya de la història, Kilian Jornet, ha anunciat a les xarxes socials que després de 18 anys de col·laboració amb la marca Salomon ha decidit començar un nou projecte personal el 2022. Així acaba una relació que ha anat més enllà del patrocini, segons ha explicat el català, qualificant l’equip humà de l’empresa francesa de «família».

Per recordar aquests anys de patrocini, Jornet ha anunciat que han creat diferents continguts en què expliquen els anys que han viscut junts i que es podran veure en els pròxims dies.

Les explicacions de la seva marxa

Kilian Jornet ha anunciat que ha deixat la companyia amb la qual ha compartit 18 anys, no per unir-se a una altra marca, sinó per començar un nou projecte el 2022 del qual aviat donarà més detalls.

Notícies relacionades

Jornet ha començat recordant els seus inicis amb la marca francesa quan «l’amic d’un amic em va regalar uns parells de vambes de ‘trail running’. Aquest individu era el director de màrqueting de Salomon a Espanya». A partir d’aquest moment, Jornet va començar la seva relació amb aquesta empresa «no només com a patrocinador, sinó com a soci de per vida» i l’equip humà es va convertir en part de la seva família.

«Junts somiem en gran, des de guanyar carreres de ‘trail i skimo’ fins a escalar muntanyes altes. Vaig poder fer els meus somnis realitat, i en gran part és gràcies a aquest equip». També ha explicat que no pot arribar a expressar la gratitud que sent per Salomon per haver-lo acompanyat «més de mitja vida». L’empresa francesa també li ha agraït tot el que ha fet el corredor català per ells.