La confessió

Tiger Woods admet que van estar a punt d’amputar-li la cama i que no tornarà a ser el d’abans

«Mai tornaré a jugar a temps complet. És una realitat i l’entenc», afirma el golfista nord-americà

Tiger Woods admet que van estar a punt d’amputar-li la cama i que no tornarà a ser el d’abans
2
Es llegeix en minuts

Tiger Woods va admetre que, després del seu greu accident de cotxe del febrer passat, «mai» tornarà a ser el golfista d’abans i va puntualitzar que ja no podrà dedicar-se a l’esport professional al cent per cent. «Crec que una cosa realista per a mi és jugar en el PGA Tour algun dia, però mai a temps complet, mai més [...]. Però sí escollir alguns tornejos a l’any», va confessar en una entrevista amb la revista ‘Golf Digest’. «Així és com crec que jugaré a golf d’ara endavant. És una realitat desafortunada, però és la meva realitat, l’entenc i l’accepto», va afegir.

Considerat un dels millors golfistes de tots els temps, Woods va tenir un accident de cotxe el 23 de febrer a Los Angeles (EUA) que li va deixar importants seqüeles físiques, sobretot a la cama dreta, de les que encara s’està recuperant.

Té 45 anys

El golfista va apuntar que l’amputació va ser un escenari possible després del seu accident. «Hi va haver un moment en què, no diria que al 50%, però sí que va estar fotudament a prop la possibilitat de sortir de l’hospital només amb una cama», va explicar.

Notícies relacionades

Tot i que és molt conegut per ser un ferotge competidor i un esportista tremendament ambiciós, Woods, de 45 anys, va semblar en pau amb la possibilitat que no pugui tornar al seu millor nivell ni a jugar a temps complet. «No he de competir i jugar contra els millors jugadors del món per tenir una gran vida», va indicar. «Després de la meva operació d’esquena el 2017 va ser com si hagués d’escalar l’Everest una vegada més. Ho havia de fer i ho vaig fer. Aquesta vegada no crec que tingui ja el cos per escalar-lo, i està bé. Puc participar del golf i, si tinc la cama prou bé, potser pot jugar un torneig aquí o allà. Però pujar dalt de la muntanya de nou no crec que sigui una expectativa realista per a mi», va argumentar.

Woods va dir que «continua progressant» en la seva rehabilitació, tot i que va aclarir que és un procés «dur» i que encara li queda molt camí per recórrer. També va remarcar que «la paciència» és la clau d’una recuperació tan complexa com la seva. «Sé que això és fàcil de dir però difícil de fer», va afirmar.

Temes:

Golf