Reial Societat B – Girona (1-2)

El Girona pateix però aconsegueix una valuosa victòria

  • El bloc de Míchel s’imposa a la Reial Societat B per col·locar-se a només tres punts de la promoció d’ascens.

El Girona pateix però aconsegueix una valuosa victòria

Girona FC

1
Es llegeix en minuts

De tenir-ho tot sota control, a demanar l’hora. El Girona és capaç de tot, però ha après a patir i des de fa unes setmanes ha decidit que val més la pena col·leccionar bons resultats que no deixar-se punts pel camí. Malgrat les baixes, va tornar ahir a guanyar, allargant així la seva bona inèrcia, una cosa que el col·loca a tres punts del ‘play-off’.

Un gol còmic del porter Ayesa a pròpia meta i una testarada de Bernardo a la sortida d’un córner semblava que deixaven el partit vist per a sentència, però la irrupció del VAR, decretant com a penal una acció més que dubtosa, va posar la Reial Societat B, fins aleshores tímida, dins del partit. Suficient per multiplicar els nervis.

Acció surrealista

Notícies relacionades

Al 20, la jugada surrealista de la jornada. Córner d’Aleix Garcia i Ayesa, en l’intent per aclarir, enviava la pilota a la seva pròpia porteria. Era el 0-1 i fins al segon temps, de les poques aproximacions en un duel avorrit, insípid i lent. Molta possessió i res més.

Li va voler donar una marxa més el Girona després del descans i va anotar el segon mitjançant Bernardo, de cap. Tot sota control, o això semblava, fins que l’àrbitre, amb l’ajuda del VAR, va decidir que Aleix havia comès penal sobre Lobete. Dubtós ho és poc. Roberto López va enganyar Juan Carlos i va començar un altre partit. Amb final feliç, això sí.

Reial Societat B, 1; Girona, 2

Temes:

Girona FC