Aquest divendres

Mundial de pàdel Qatar 2021: horari i on veure les semifinals d’Espanya

  • Els partits es poden veure al canal de YouTube de la Federació Internacional de Pàdel a partir de la 1 de la tarda

DEPORTES  GEMMA TRIAY  ALEJANDRA SALAZAR   WORLD PADEL TOUR

DEPORTES GEMMA TRIAY ALEJANDRA SALAZAR WORLD PADEL TOUR / WPT

1
Es llegeix en minuts

Aquest divendres són les semifinals del Mundial de Pàdel de Qatar, que va començar dilluns i acaba demà 20 de novembre. Els partits es poden veure al canal de YouTube de la Federació Internacional de Pàdel a partir de la 1 de la tarda.

Espanya és una clara favorita per guanyar el torneig. Tant els seus representants femenins com masculins han passat a les semifinals i probablement s’hauran d’enfrontar a l’Argentina a la final.

La selecció espanyola femenina ja ha guanyat sis mundials des de 2010 i el grup masculí també ha aconseguit tres títols mundials.

Contra França

En les semifinals femenines, que es jugaran a la 1 de la tarda, Espanya s’enfrontarà a França i Bèlgica jugarà contra Mèxic.

En les masculines, a les 6 de la tarda, Espanya jugarà contra França i l’Argentina contra el Brasil.

Representants espanyols

Notícies relacionades

Els representants masculins espanyols a Qatar són: Alejandro Galán, Alejandro Ruiz, Arturo Coello, Francisco Navarro, Javier Rico, Jerónimo González, Jorge Nieto i Juan Lebrón.

Per la seva part, les jugadores femenines són: Alejandra Salazar, Ariana Sánchez, Gemma Triay, Lucía Sainz, Marta Ortega, Patricia Llaguno, Paula Josemaría i Tamara Icardo.

Temes:

Qatar