Derbi barceloní

Horari i on veure el Barça-Espanyol de Liga

  • Xavi Hernández s’estrena a la banqueta blaugrana davant la seva afició.

  • Vicente Moreno no podrà comptar amb Óscar Gil en la visita al Camp Nou.

Horari i on veure el Barça-Espanyol de Liga
1
Es llegeix en minuts

Arrenca la 14a jornada de Lliga marcada per un derbi entre Barça i Espanyol que, sense cap dubte, protagonitzaran el partit de la jornada. Serà aquest dissabte, 20 de novembre, al Camp Nou (21 hores) i estarà marcat per la presència de Xavi Hernández a la banqueta culer. La seva arribada, sumada a la de Dani Alves, ha tornat momentàniament la il·lusió a una afició esperançada però sabedora que la seva vinguda no provocarà un impacte immediat en el rendiment dels jugadors. Els blaugrana ocupen la novena posició amb 17 punts, els mateixos que el seu rival, que està dues places per sota.

La crisi per la qual passa el Barça no només és econòmica o social, també passa per la gran quantitat de jugadors que han caigut lesionats al llarg de la temporada. És per això que Xavi, tot just arribar, ha reestructurat la parcel·la mèdica del club incorporant integrants que van formar part del seu staff a l’Al-Sadd, com és el cas del fisioterapeuta Carles Nogueira o Iván Torres.

Alt risc

Precisament ahir la Comissió Estatal contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport es va reunir i va declarar d’alt risc el partit. La mateixa comissió va prendre idèntica mesura en els partits de Champions entre Barça i Benfica, Sevilla i Wolfsburg, i Atlètic de Madrid i Milà, que es disputaran la setmana vinent.

Els ja esmentats Dembélé, Ansu Fati i Braithwaite cauen de la convocatòria per lesió, a més del Kun Agüero. Pedri tampoc estarà disponible per al derbi. Vicente Moreno, per la seva banda, no podrà contra amb Óscar Gil. Keidi Bare és dubte per unes petites molèsties.

Quan es juga el FC Barcelona - RCD Espanyol

Notícies relacionades

El partit corresponent a la jornada 14 del Campionat de Lliga es disputarà aquest dissabte, 20 d’octubre, a les 21.00 hores peninsular espanyola.

On veure el partit a la TV

El partit es jugarà al Camp Nou i el retransmetrà Movistar+. La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment al minut des d’una hora abans del xiulet inicial.