Denúncia fugaç a les xarxes

La tennista Shuai Peng, desapareguda després d’acusar un exvicepresident xinès d’assetjar-la sexualment

Alguns mitjans internacionals apunten que l’esportista podria haver-se exiliat als Estats Units

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tennista xinesa Shuai Peng, ex número 14 del món i guanyadora de Roland Garros en dobles el 2014, ha desaparegut després que, fa una setmana, acusés l’exviceprimer ministre Gaoli Zhang de ser obligada a tenir relacions sexuals fa tres anys. La denúncia la va fer a través de la xarxa social Weibo, però, només 20 minuts després, el missatge va ser esborrat i, les seves xarxes socials, censurades.

L’esportista estaria en parador desconegut des de poc després de fer pública la denúncia i alguns mitjans internacionals, com ‘Le Monde’, apuntarien que es podria haver exiliat als Estats Units.

Peng va acusar l’exlíder comunista d’obligar-la a tenir relacions sexuals abans de convertir-la en la seva amant. La tennista, de 35 anys i actualment 189 mundial, va explicar que havia tingut relacions sexuals forçades amb Zhang, de 75 anys, a la casa d’aquest últim fa tres anys, a l’habitació de l’exvicepresident de la República Xinesa després d’un partit de tennis.

La seva dona ho sabia

Notícies relacionades

«Tenia molta por. Aquella tarda, inicialment m’hi vaig negar. No podia deixar de plorar. Estava molt espantada, confusa i vaig cedir i vam tenir sexe», explica la tennista, que afegeix que la dona del líder polític ho sabia i «estava en guàrdia a fora».

Peng diu que més tard es va convertir en l’amant de Zhang, fins a una discussió fa pocs dies.