GIRONA 3 - ALCORCÓN 1

Stuani: ‘hat trick’ en 11 minuts per donar el triomf al Girona

El davanter uruguaià surt després del descans i remunta el gol inicial de l’Alcorcón

GIRONA FC

2

Stuani va ser de nou l’heroi del Girona per remuntar un partit que s’havia complicat, i molt, en el primer temps, amb el 0-1 de l’Alcorcón. L’uruguaià va sortir després del descans des de la banqueta i en menys d’un quart d’hora, amb tres gols en 11 minuts, va fer la volta al marcador per portar l’eufòria a la grada de Montilivi (3-1)

Tres gols, o golassos, tots gràcies a imponents rematades de cap, a centrades mil·limètrics d’Aleix Garcia, Bustos i Arnau. Segona victòria seguida i el Girona que, per primera vegada en la temporada, pot permetre’s començar a mirar amunt. ¡Ah! I ningú va recordar la llarga llista de baixes, sense peces valuoses com Samu, Borja o Jairo per al partit d’ahir.

Va ser la història de sempre, repetida altres vegades aquesta temporada. El Girona manava en el joc, tènia aproximacions i havia trobat la fórmula de superar la fèrria línia de pressió d’un Alcorcón que arribava a Girona cuer amb l’aigua fins al coll. Terrats va controlar malament dins de l’àrea i el seu intent de vaselina no va generar perill; poc després Aleix Garcia va provar fortuna des de fora de l’àrea i va obligar Dani Jiménez a lluir-se per enviar la pilota a córner.

L’equip de Míchel generava però en la seva segona badada, va caure derrotat. Una pèrdua de Baena va generar un contraatac dels madrilenys, Arribas es va menjar Valery i la seva rematada la va poder enviar a córner Juan Carlos. Es va salvar el primer error, tot i que no el segon. En aquest córner la defensa, molt passiva, va permetre que Arribas pentinés al primer pal i Gorosito, sense oposició, marqués el 0-1 a plaer.

Va canviar el decorat en el segon temps. Valery va perdonar l’empat però no Stuani, que va sortir després del descans. En el minut 54, córner que va acabar amb la pilota als peus d’Aleix i la seva centrada la va enviar l’uruguaià al fons de la xarxa. L’ímpetu local no va acabar allà. Poc després (min. 62) gran jugada del Girona que va acabar en una centrada de Bustos i de nou Stuani, de cap, va ficar el 2-1 que feia la volta al marcador. Va completar la seva obra d’art amb el 3-1, també de cap, a passada d’Arnau.

Girona: Juan Carlos, Valery, Bernardo, Santi Bueno, Juanpe, Arnau (Calavera, min. 86), Terrats (Kebé, min. 46), Aleix García, Pablo Moreno (Stuani, min. 46), Baena (Juncà, min. 94) i Bustos (Artero, min. 73).

Alcorcón: Dani Jiménez, David Fernández, Nico Gorosito, Fornies (Hugo Fraile, min. 71), Laure, Arribas (Lucho, min. 85), Aguilera (Bellvís, min. 71), Zarfino (Moyano, min. 71), Juan Hernández, Asencio (Al Badaoui, min. 52) i Juanma.

Gols: 0-1, min. 30, Gorosito; 1-1, min. 54, Stuani; 2-1, min. 62, Stuani; 3-1, Stuani, 65;

Àrbitre: Sánchez López (comite de Múrcia). Va amonestar Stuani (Girona); Aguilera, Lucho i Hugo Fraile (Alcorcón).

Estadi: Montilivi, 4.419 espectadors.