Lliga de Campions

Simeone: «No saludo després dels partits. No m’agrada la falsedat»

El tècnic atlètic va parlar sobre el malentès amb Klopp en el partit del Metropolitano i va negar que hi hagués ànim de revenja per la derrota en el partit a Madrid.

undefined35230771 gra050  majadahonda  madrid   20 08 2016   el entrenador del160820170550

undefined35230771 gra050 majadahonda madrid 20 08 2016 el entrenador del160820170550 / MARISCAL

2
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

Diego Pablo Simeone va comparèixer en roda de premsa en la prèvia del partit que l’enfrontarà aquest dimecres a Anfield al Liverpool (21.00 hores), corresponent a la quarta jornada de la Champions League. El tècnic argentí va començar aclarint el seu comportament després del partit al Metropolitanoen el qual no va saludar Jürgen Klopp, tècnic del Liverpool.

«Ho vaig explicar després del partit, no m’agrada saludar després dels partits perquè sempre entenc que les emocions dels tècnics són diferents, a Anglaterra s’utilitza com a cavallerositat però no ho comparteixo perquè no m’agrada la falsedat. No puc parlar de la persona perquè no el conec, valoro el gran entrenador que és i la gran feina que ha fet. No opino com juguen els equips contraris, tinc codis i entre els entrenadors hem de respectar aquesta situació», va apuntar l’entrenador atlètic.

Joao Félix

Simeone va parlar de les baixes de l’equip i va apuntar: «anirem a competir segurs, quedin-se tranquils». I va posar èmfasi en la participació de Joao Félix, que arriba de marcar davant el Betis: «Griezmann no hi serà i Joao està treballant molt bé, creixent posicionalment dins de les necessitats que l’equip té i esperem que demà tingui un bon partit».

Sobre la importància del partit, l’entrenador atlètic va deixar clar que «en els tres partits que tenim per davant els quatre equips són determinants per a tothom, el futbol és molt canviant i el que avui és primer pot ser tercer i el que és tercer pot acabar primer. Cada equip ha de competir de la millor manera, tots tres tenen la mateixa importància».

Revenja

Notícies relacionades

I finalment va voler puntualitzar que aquest partit té poc a veure amb el que va guanyar fa un any a Anfield l’Atlètic als quarts de Champions. «Aquell partit ja va passar, ens va tocar avançar a nosaltres i això no torna. Demà és un nou partit i tindrà unes altres conseqüències, aquell quedarà per al record dels atlètics. Són dos grans estadis, amb grans aficionats i amb grans clubs que volen continuar creixent, al futbol no hi ha revenja».

I finalment, sobre la incidència del plantejament, el Cholo va declarar que «els entrenadors tenim sempre molta incidència en el joc, en partits com aquests la contundència marca el camí, però recordin que al partit de l’altre dia el canvi de Klopp traient Henderson i posant Fabinho de migcampista és un moviment al veure’s superat per nosaltres a la primera part. Els jugadors busquem millorar l’equip amb el talent individual més enllà dels futbolistes que juguin».