Champions League

Horari i on veure el Dinamo de Kíev - Barça de Champions

  • El Barça necessita guanyar davant el Dinamo de Kíev si vol continuar viu a la Champions

  • Ansu Fati podria entrar a l’onze i fins i tot disputar el partit d’inici

Horari i on veure el Dinamo de Kíev - Barça de Champions
2
Es llegeix en minuts

El Dinamo de Kíev rep aquesta nit (21.00 hores) un necessitat Barça que es juga la vida a la Champions. Els jugadors de Sergi Barjuan, amb una victòria i dues derrotes en aquesta fase de grups, tenen a les seves mans dependre de si mateixos per poder passar a la següent ronda de la màxima competició europea. Es tracta del segon partit consecutiu entre els dos conjunts. En el primer el Barça es va imposar per 1-0, resultat que li va servir per aconseguir els primers tres punts.

De les oficines a la gespa

De les oficines a la gespaEls jugadors blaugrana encara tenen la possibilitat de classificar-se per als vuitens de final tot i que els resultats dels partits disputats fins ara no conviden a somiar. Després de ser derrotats per Bayern (0-3) i Benfica (3-0), ara es veuen en l’obligació de vèncer el Dinamo al seu feu.

La marxa de Koeman després del partit a Vallecas, juntament amb l’aturada de seleccions, ha fet que en l’última setmana s’hagi centrat tota l’atenció en el que passa a les oficines i no tant en el rendiment del conjunt català dins del terreny de joc. Poques hores més tard que el club fes oficial l’acomiadament de l’holandès ja sonava el nom de Xavi Hernández com a relleu a la banqueta.

L’endemà, el Barça anunciava la contractació de Sergi Barjuan com a tècnic interí a l’espera del fitxatge d’un nou entrenador. No obstant, el Barça ara s’ha de centrar si vol continuar viu en la tan anhelada competició que fa diversos anys que s’escapa, i per a això haurà de vèncer un equip que arriba en un esplèndid moment de forma després de guanyar els seus últims quatre partits de lliga.

Altes, baixes i sancions

Altes, baixes i sancionsBarjuan compta amb les baixes recents de Gerard Piqué per una elongació al soli de la cama dreta davant l’Alabès, i la de Kun Agüero, que estarà tres mesos de baixa després d’una arrítmia soferta també en l’últim partit de lliga. A la lesió de l’argentí cal afegir les ja conegudes baixes de Ronald Araujo i Martin Braithwaite.

Qui sortirà de la infermeria després de diversos mesos de lesió és Ousmane Dembélé, que és a prop de renovar i podria disputar uns minuts segons com transcorri el partit, igual com Ansu Fati, que ja sembla estar recuperat del seu genoll i fins i tot podria disputar el partit d’inici.

Per l’altra banda, el Dinamo de Kíev té les baixes de Denys Popov, Ibrahim Kargbo, Vladyslav Kulach i Artem Besedin, descartats per rebre el Barça. El davanter Vladyslav Supriaga arrossega molèsties i és dubte.

Quan es juga el Dinamo de Kíev - FC Barcelona

Notícies relacionades

El partit corresponent a la jornada 4 de la fase de grups de la Champions League es disputarà aquest dimarts, 2 de novembre, a les 21.00 hora peninsular espanyola.

On veure el partit a la TV

El partit es jugarà a l’Estadi Olímpic de Kíev i el retransmetrà Movistar+. La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment al minut des d’una hora abans del xiulet inicial.

Temes:

Champions Barça