Sergio Ramos, «tranquil» davant les informacions que el situen fora del PSG

  • ‘Le Parisien’ informa que «al PSG ja no veuen com una cosa utòpica rescindir el contracte de Ramos, assumint l’error del seu fitxatge»

  • El de Camas manté contacte diari amb el club i amb Pochettino i està «tranquil davant aquestes informacions

Sergio Ramos, «tranquil» davant les informacions que el situen fora del PSG
1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

La situació de Sergio Ramos al París Saint-Germain, club amb el qual encara no ha debutat quatre mesos després del seu fitxatge per estar lesionat, s’ha convertit en un serial. L’últim episodi ha sigut la publicació per part del rotatiu francès ‘Le Parisien’ d’una informació que revela que «el PSG es planteja la rescissió del contracte de Sergio Ramos». 

Segons la informació del diari parisenc, «al club ja no veuen com una cosa utòpica rescindir el contracte de Sergio Ramos, assumint l’error del seu fitxatge». Una hipòtesi que no sembla senzilla, ja que l’excapità del Reial Madrid ha firmat per dos anys pel club francès i té la intenció de complir el contracte. 

El jugador, «tranquil»

Notícies relacionades

La informació de ‘Le Parisien’ ha creat molt enrenou a la capital francesa, però el jugador està «tranquil». Ramos, que manté contacte permanent amb el club i amb Mauricio Pochettino, coneix de primera mà la postura de Leonardo i de l’entrenador. El tècnic argentí ha traslladat al de Camas que la prioritat és que es recuperi bé per després integrar-se en la dinàmica de l’equip i anar guanyant protagonisme de cara a l’etapa decisiva de la temporada. Especialment a la Champions League, objectiu primordial del PSG després de l’arribada de Messi, Ramos, Wijnaldum o Donnarumma, entre d’altres. 

Tot i que no hi ha data prevista per al debut de Ramos, que va ser presentat fa quatre mesos, al PSG són optimistes i esperen que el jugador pugui estrenar-se amb el seu nou equip ben aviat. Amb això quedarien definitivament aclarits tots els rumors que el situen fora del conjunt parisenc per la seva absència continuada a causa de la seva lesió. 

Temes:

PSG Sergio Ramos