Segona Divisió

Stuani evita la derrota del Girona davant el Saragossa

• Un cop de cap de l’uruguaià en el minut 86 va permetre a l’equip català sumar un punt en un partit en el qual el VAR va anul·lar dos gols als locals en la primera part.

LALIGA

1

Stuani es va tornar a vestir d’heroi. El davanter uruguaià va salvar el Girona davant el Saragossa després d’igualar un gol de Vada a la segona part (1-1). Abans, els blanc-i-vermells van veure com els anul·laven dos gols.

Míchel va repetir onze per tercera vegada a la recerca de donar continuïtat a la millor versió del seu equip. Va començar bé el Girona. Una rematada d’Arnau va estar a punt de convertir-se en gol després d’un centre d’Aleix Garcia, però el defensa es va quedar sense espai. Sí que ho va aconseguir Bustos, tot i que va ser anul·lat per fora de joc (min. 10).

Mans d’Aleix

Per la seva banda, el Saragossa va avisar amb un xut de Chavarría que va rebutjar la defensa i una rematada d’Adrián García que va sortir fora per poc. Just abans del descans, Montilivi va celebrar el gol local obra d’Aleix Garcia. Va durar poc, ja que el VAR el va anul·lar per mans.

El conjunt aragonès va tenir dues ocasions tot just començar el segon temps. Bermejo va topar amb la defensa i ni Nano Mesa ni Iván van arribar a enganxar una pilota ben controlada per Chavarría.

També es va quedar a punt de veure porteria Juanpe amb un cop de cap que va sortir fregant el travesser (min. 55). Al final Vada ho va aconseguir superant Juan Carlos en el 70, però Stuani va aparèixer per deixar el marcador en empat.