André Cury: «Vinicius va plorar amb el 6-1 del Barça al Madrid»

  • André Cury, exresponsable de la secretaria tècnica del Barça a Amèrica, ha proclamat l’admiració de Vinicius pel Barça prèvia al seu fitxatge pel Madrid

  • Hores més tard s’han difós unes converses entre Vinicius i el seu agent, Lucas Mineiro, que desmentien les declaracions de Cury

André Cury: «Vinicius va plorar amb el 6-1 del Barça al Madrid»
2
Es llegeix en minuts

Vinicius va ser un dels jugadors més destacats del clàssic. Veloç, descarat i habilidós, va deixar mostres de la seva enorme qualitat posant en un compromís tota la defensa blaugrana, especialment Óscar Mingueza, l’encarregat de ballar amb ell durant tot el xoc. Des que va arribar a la capital, el brasiler ha sigut un dels jugadors que més progrés ha mostrat. Va començar sent una promesa de molt per millorar, i tres anys després del seu fitxatge es postula com una de les grans estrelles del conjunt d’Ancelotti.

La seva actuació va ser magistral, i en el minut 87 va ser substituït per Marco Asensio. El de São Gonçalo va haver d’abandonar el terreny de joc per l’altre costat després d’una estrebada muscular, per la qual cosa es va veure obligat a recórrer la meitat del camp pel lateral, passant per darrere de la porteria de Ter Stegen, on se situa la grada d’animació blaugrana.

«Estava fitxat»

La quantitat d’insults i peinetes que va rebre per part d’aquest sector de la grada del Camp Nou van ser incomptables, prova de la seva gran actuació. Una grada que, si no hagués sigut pels agents del jugador, podria estar avui corejant el seu nom, segons afirma André Cury.

«Vinicius estava fitxat pel Barça. Els dos agents del jugador eren molt amics meus. Aquest tema per a nosaltres ja estava fet, però en l’últim segon els meus amics em van trair a mi i al club. Des del 2017 no ens parlem», ha assegurat l’exresponsable de la secretaria tècnica del Barça a Amèrica, al programa Què t’hi jugues, de la cadena SER.

Cury ha afegit que el brasiler va arribar a ser seguidor acèrrim del conjunt blaugrana. «Vinicius és culer. Però culer, culer. Puc dir que va plorar amb la remuntada del Barça 6-1 contra el PSG».

Notícies relacionades

No obstant, en les últimes hores s’ha filtrat una captura de pantalla que mostra una conversa entre el jugador i el seu agent, Lucas Mineiro, el mateix dia en què l’Atlètic Mineiro i el Reial Madrid van fer oficial el seu traspàs a canvi de 45 milions d’euros. «Vamos pro maior do mundo» (Anem al millor equip del món), va dir Vinicius al seu agent.

Diverses fonts asseguren que les declaracions d’André Cury no són més que una rebequeria després que el Barcelona no acceptés la seva oferta.