Recuperació miraculosa

El jugador de rugbi que es va tirar des d’un tercer pis a Eivissa torna a competir

  • Jansin Turgut es va trencar fa dos anys diversos ossos de la cara, el maluc, les cames, els braços, les mans i la columna vertebral

El jugador de rugbi que es va tirar des d’un tercer pis a Eivissa torna a competir
1
Es llegeix en minuts

El maig del 2019, Jansin Turgut, un esportista britànic que tenia llavors 23 anys, va resultar ferit de gravetat després de llançar-se des de la tercera planta de l’aparcament de l’aeroport d’Eivissa mentre passava uns dies de vacances a l’illa. La caiguda va tenir greus conseqüències per a l’estrella de rugbi: es va trencar diversos ossos de la cara, el maluc, les cames, els braços, les mans i la columna vertebral. Les lesions van provocar que se li induís un coma, per la qual cosa va necessitar suport vital.

Ara, gairebé dos anys i mig després, l’exjugador del Hull FC i del Salford Red Devils i internacional de la selecció turca, anuncia al seu compte de Twitter que tornarà al camp el 2022, exemplificant una recuperació miraculosa, tant físicament com emocionalment.

A la seva publicació assegura que ha superat la malaltia mental que el va portar a intentar suïcidar-se i que es troba en molt bona forma física.

Notícies relacionades

Jason Turgut, que ja té 25 anys, va reconèixer públicament el 2020 que el que el va portar al seu desequilibri emocional va ser el consum d’estupefaents. Pel que sembla, aquest consum es va iniciar quan el jugador se’n va anar de l’equip de rugbi Hull FC per passar al Salford. El canvi de ciutat, no tenir la seva família i amics a prop, el va arrossegar a una depressió que el va conduir a consumir drogues.

Després de la caiguda a l’aeroport d’Eivissa, el jugador va haver de sotmetre’s a moltes cirurgies per tractar les seves lesions. Quan va començar a recuperar-se va començar a col·laborar en un menjador social de Hull, la ciutat en la qual resideix.

Temes:

Rugbi