El Girona vol però no pot

• L’equip de Míchel torna a situar-se en zona de descens després de perdre contra un Almeria que es col·loca líder a Montilivi

LALIGA

1

Els petits errors es paguen cars. Sobretot si davant tens l’equip més perillós de Segona. El Girona es va equivocar i l’Almeria no va dubtar a aprofitar-ho amb els gols de Sadiq i Robertone per col·locar-se líder i deixar els de Montilivi una altra vegada en descens (1-2).

És veritat que no van arribar els gols en el primer temps, però el partit va començar animat. Els de Míchel de seguida van dominar en el terreny de joc creient en la seva idea i tancant els d’Almeria a la seva àrea, tot i que aquests tampoc van renunciar al perill davant de la porteria de Juan Carlos.

Error a la sortida de pilota

L’àrbitre va anul·lar un gol a pròpia porteria a Stuani, que va tornar a ser titular just abans que Fernando intervingués per frustrar un centre de Sarmiento després de superar Pozo en l’un contra un. L’ocasió més clara del conjunt de Rubi, no obstant, va ser un xut de Portillo des de dins de l’àrea que va salvar Juan Carlos amb una gran parada.

Un alleujament que no es va poder remeiar a la segona part després d’un error a la sortida de pilota del Girona. Sadiq no va perdonar per avançar el seu equip (min. 51). Deu minuts més tard va aparèixer Bernardo per fer justícia amb l’empat. Poc va durar. Robertone va marcar el gol del triomf andalús amb una assistència de Sadiq (min. 68).