LLIGA SANTANDER

El Getafe destitueix Míchel

Quique Sánchez Flores es postula per reemplaçar l’exmadridista

El Getafe destitueix Míchel

EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

El Getafe, després de vuit jornades en les quals ha sumat un sol punt de 24 de possibles, ha decidit destituir el seu entrenador, José Miguel González Míchel, que no seguirà al capdavant de club madrileny després d’empatar 1-1 davant la Reial Societat. És el segon entrenador a caure després que dilluns es donés a conèixer la destitució de Paco López al Llevant.

A falta de l’anunci oficial per part del Getafe, i segons va poder saber, el president Ángel Torres i la seva junta directiva va decidir aquest dilluns acabar definitivament amb la segona etapa de Míchel en l’entitat madrilenya.

Amb 16 dies per davant sense Lliga per l’aturada provocada pels partits internacionals, el Getafe apostarà per intentar fer un gir a la mala situació del seu equip, últim en la classificació a cinc punts del Granada, últim club que se salvaria.

Notícies relacionades

El saldo de Míchel acaba en el Getafe amb set derrotes i un empat en vuit partits amb tres gols a favor (un parell de Sandro Ramírez i un altre de Stefan Mitrovic) i tretze en contra.

Ara, el Getafe buscarà un substitut i diversos noms són a sobre la taula: Quique Sánchez Flores, que podria dirigir el Getafe per tercera vegada, o Juanfran García, el representant del qual, François Abdou Saadi, ha visitat aquest matí les oficines de l’entitat presidida per Ángel Torres.