MORENO: «NO ENS HEM DE TORNAR BOJOS»

Ancelotti: «Ha sigut el nostre pitjor partit de la temporada»

  • El tècnic italià admet que el Madrid va merèixer la derrota i no entén «el canvi d’actitud de l’equip en una setmana»

  • Moreno creu que el seu equip «s’ha alliberat» amb aquest triomf, tot i que mira de rebaixar l’eufòria: «Són només tres punts»

Ancelotti: «Ha sigut el nostre pitjor partit de la temporada»

Alberto Estévez / Efe

3
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Tres punxades seguides del Madrid són massa com per amagar la gravetat de la qüestió. Carlo Ancelotti va considerar «accidental» la derrota contra el Sheriff, fruit de la «mala sort», però ara és part d’una sèrie de tres punxades que s’afegeix al pobre empat contra el Vila-real i la clara derrota contra l’Espanyol d’aquest diumenge. Un resultat merescut, com admet el tècnic, que no té clar a què es deu la baixada de rendiment.

«Hem jugat malament, no hi ha gaire més a dir. Hem començat el partit amb una idea i no hem sigut capaços de mantenir la calma i la idea. Després del gol hi ha hagut molta confusió», ha desgranat el tècnic blanc. «Ha sigut el pitjor partit de la temporada. Ara tenim l’aturada i hem de reflexionar i veure per què l’equip ha canviat la seva actitud en una setmana», ha reflexionat l’entrenador, que després d’un inici de curs gairebé immaculat (sis victòries i un empat) no es lliurarà de sentir crítiques. «Hem merescut la derrota, la reacció ha arribat tard i estem preocupats perquè no és costum perdre dos partits», ha assenyalat.

Autocrítica de Nacho

Nacho, un dels que surten assenyalats de Cornellà, ha mirat de fer autocrítica després d’«una setmana dolenta». «L’equip ha de reflexionar i treballar en tot el dolent», ha assenyalat respecte a les tres punxades consecutives. I centrant-se en la d’aquest diumenge, no ha esquivat la seva responsabilitat: «En la segona part, quan millor estàvem, una sortida meva per intentar tallar una pilota ha suposat el segon gol i ja se’ns ha posat coll amunt. No rebent gols lògicament els partits seran més fàcils».

La cara contrària era la de Vicente Moreno. El tècnic de l’Espanyol ha sigut, com sempre, prudent: «No ens hem de tornar bojos, és un partit. Hem de valorar que el rival que tenim davant fa que tot el que passi es magnifiqui. El triomf té molt valor, a tots ens fa il·lusió guanyar el Madrid, però no deixen de ser tres punts». No obstant, va aprofitar per reivindicar el treball fet fins ara: «Sempre he dit que hem merescut més punts dels que tenim. Feia falta el triomf i si hi afegeixes que és el Reial Madrid... Dominar el Madrid no és fàcil, ens ha tocat patir en la part final però els jugadors han volgut guanyar».

Notícies relacionades

Per al tècnic valencià, «els jugadors s’han alliberat», gràcies en part al suport de la grada: «L’empenta i l’assistència de la gent hi ha tingut molt a veure. Ells volien guanyar i ho han contagiat. Aquí hem començat a guanyar el partit».

De Tomás vol més

Raúl de Tomás, autor del primer gol, va celebrar haver tombat el líder i va demanar «que això no quedi aquí». «Hem fet un esforç enorme, un rival com el Reial Madrid t’exigeix moltíssim. Hem pogut fer el 3-0 en la jugada de Darder, però són coses que passen», va dir abans de reflexionar sobre el seu passat blanc: «Tinc un passat madridista, però em deixo la vida per ajudar el meu equip. Estic content pel gol i li desitjo sort al Madrid per a la resta de la temporada».