Segona Divisió

Un Girona espès s’agafa al porter Juan Carlos per puntuar a Oviedo

Un Girona espès s’agafa al porter Juan Carlos per puntuar a Oviedo

Real Oviedo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La falta d’encert de l’Oviedo i la bona actuació del porter Juan Carlos van permetre al Girona emportar-se un punt del Carlos Tartiere davant un rival que va acabar amb un home menys per l’expulsió d’Obeng. L’equip català només va tirar una vegada a porta (i en el temps afegit).

La primera part va ser per a un Oviedo que va generar perill per l’esquerra i el centre. Obeng va poder avançar els blaus fins i tot en dues ocasions, primer després d’un centre de Cornud que va enviar fora i després a l’interceptar una mala cessió d’Aleix García a Juan Carlos que va poder arreglar en última instància el porter.

Dani Calvo, que no va aconseguir rematar a l’àrea un centre de Borja Sánchez, i Borja Bastón, el xut del qual va aturar de nou un notable Juan Carlos, van tornar a perdonar abans del descans.

Stuani i Samu Sáiz

Notícies relacionades

Míchel, que va dirigir el partit des de la grada, va treure Stuani i Samu Sáiz a l’hora de partit per ficar pólvora al camp. Al charrúa només li van fer falta un parell de minuts per acostar-se al gol, però el seu xut se’n va anar massa creuat.

El partit es va convertir en un anada i tornada en el tram final i Obeng va acabar expulsat per vermella directa (m. 88). Un míssil de Samu Sáiz en la prolongació desviat per Femenías va ser l’últim intent del Girona.  

Oviedo, 0; Girona, 0

Temes:

Girona FC