BÀSQUET

El Barça sua per tombar el sorprenent Breogán

Higgins i Mirotic guien els blaugranes al tercer triomf de lliga davant l’acabat d’ascendir, que arribava com a líder al Palau (78-69)

El Barça sua per tombar el sorprenent Breogán

FCB

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça continua comptant els seus partits de la Lliga Endesa per victòries. Els blaugranes han guanyat els tres enfrontaments que han disputat en només una setmana, l’últim contra el Breogán al Palau. Mentre Jasikevicius intenta acoblar els nous reforços, Higgins i Mirotic han liderat l’equip. La defensa i la inspiració en els tirs lliures (23/28) han acabat de certificar el triomf (78-69)

El Breogán, acabat d’ascendir, arribava al Palau com a sorprenent líder després de dues jornades. I ha demostrat que no era casualitat. Malgrat anar sempre per darrere del marcador, ha competit fins al final contra un Barça que a poc a poc va enllaçant les noves peces. Nigel Hayes, expupil de Jasikevicius a Kaunas, és el que millors prestacions està oferint de moment tant en atac com en defensa entre els fitxatges barcelonistes.

Mirotic, amb 20 dels seus 22 punts en els tres primers quarts, ha passat el testimoni ofensiu a Higgins en el tram final. Després que el marcador arribés a 62-61, l’aler nord-americà s’ha posat l’equip a l’esquena. Ha anotat 11 dels seus 14 punts en l’últim quart i la seva seguretat des de la línia de personal ha evitat que s’escapés la tercera victòria.

«Hem començat el partit molt seriosos, amb moltíssima energia, després no hem estat tan malament, però a cada error nostre ells castigaven com un equip d’Eurolliga. El Breogán està fent un bàsquet molt seriós i amb les idees molt ordenades», ha valorat el tècnic lituà.

Notícies relacionades

78– Barça (23+19+18+18): Davies (4), Hayes (14), Higgins (15), Mirotic (22), Calathes (5) –cinc inicial–; Laprovittola (3), Martínez (-), Oriola (3), Smits (-), Sanli (2), Kuric (8), Jokubaitis (2).

69– Breogán (15+21+19+14): Bell-Haynes (11), Musa (14), Lukovic (12), Mahalbasic (10), Sergio Quintela (4) –cinc inicial–; Sakho (4), Kalinoski (6), Kacinas (2), Erik Quintela (2), Cruz (4), Larsen (-).

Temes:

Barça