ACELL i Special Olympics

Barcelona recupera el seu gran torneig de futbol sala per a persones amb discapacitat intel·lectual

Barcelona recupera el seu gran torneig de futbol sala per a persones amb discapacitat intel·lectual

EP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barcelona acull des d’aquest divendres fins diumenge l’11a edició d’un campionat de futbol sala adaptat que s’ha consolidat en el calendari esportiu barceloní.

Coincidint amb les festes de la Mercè, la Federació ACELL com a organitzador i Special Olympics Catalunya, com a col·laborador principal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, impulsen aquest esdeveniment esportiu tan important per als esportistes amb discapacitat intel·lectual.

L’objectiu de la cita és fomentar la inclusió i la integració a través de l’esport per a les persones amb discapacitat intel·lectual, fomentar la relació entre diferents equips nacionals i internacionals i donar a conèixer la ciutat de Barcelona i l’esport adaptat.

Recolzament del Barça

Notícies relacionades

En aquesta edició, que acull el CEM Mundet, hi participen els següents equips: Special Olympics Catalunya, Special Olympics Aragón, Fundació Llevant UD i Special Olympics Andorrra. En anteriors edicions van participar conjunts de Suïssa, Itàlia i Anglaterra, amb destacats clubs com el Manchester City, l’Everton i el Southampton.

Jugadors del FC Barcelona de futbol sala, com Sergio Lozano, Matheus, Esquerdinha, Marcenio, Feixas i Povill, han donat suport als participants de la competició amb diversos vídeos.

Temes:

Futbol sala