CAMPIÓ DELS CAMPIONS

Toni Bou guanya el seu títol mundial núm. 29 al triomfar a Portugal

  • El campioníssim català no tenia necessitat de guanyar a Gouveia per proclamar-se, de nou, campió del món a l’aire lliure però no volia sorpreses i s’ha emportat el GP portuguès

Toni Bou guanya el seu títol mundial núm. 29 al triomfar a Portugal

REPSOL HONDA TEAM

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

El pilot del Repsol Honda Team Toni Bou s’acaba de proclamar campió del Món de TrialGP després de finalitzar l’última prova del calendari en la primera posició avui dissabte a Gouveia, Portugal. 

Notícies relacionades

Ha caigut el 15è títol per a Toni Bou. El pilot del Repsol Honda Team acaba d’aconseguir un nou títol mundial en TrialGP, el 15è de la seva carrera esportiva a l’aire lliure, el 29è de la seva carrera esportiva. Bou necessitava únicament un punt, però ha sumat els 20 punts del primer lloc, sent més que suficient per proclamar-se campió. El pilot de la Montesa Cota 4RT ha guanyat absolutament tots els títols en trial des del 2007.

En la mateixa carrera, el pilot del Repsol Honda Team Takahisa Fujinami ha donat per finalitzada la seva carrera esportiva després de 26 temporades en la màxima competició, amb un títol mundial (2004), 34 victòries i 355 participacions.