EL REPTE DE LA NEDADORA BADALONINA

Mireia Belmonte ja pensa en els Jocs de París 2024

«Ara estic en un temps de desconnexió, però la meva prioritat és començar un altre cicle olímpic», anuncia la nedadora badalonina

Mireia Belmonte ja pensa en els Jocs de París 2024

Efe / Patrick B. Kraemer

1
Es llegeix en minuts

Tot just dos mesos després de participar als Jocs Olímpics de Tòquio, Mireia Belmonte ja té la mirada posada en els de París 2024. La relativa proximitat de l’esdeveniment, ‘només’ tres anys, ha animat la nedadora espanyola, de 30 anys, a continuar competint, això sí, després d’un merescut descans.

Notícies relacionades

«La meva prioritat és començar una altra vegada un cicle olímpic. Aquesta vegada és més curtet, són tres anys, però jo vull anar any a any», ha explicat la medallista badalonina a TVE. «Ara estic en un temps de desconnexió, que crec que era necessari després de cinc anys molt durs, i quan ja estigui preparada començaré amb la meva rutina habitual». Cal veure si la nedadora afronta aquest nou repte amb Fred Vergnoux, el tècnic amb qui va aconseguir les quatre medalles olímpiques, que ara dirigeix un grup d’alt nivell a Gran Canària.

Belmonte ha valorat la seva participació a Tòquio, on va arribar llastada per una inoportuna lesió a l’espatlla: «Va ser una experiència difícil de gestionar perquè sabia que no hi anava preparada al 100%, però tenia uns Jocs Olímpics davant i havia de donar-ho tot». Aquest ‘tot’ va estar a punt de valer-li la cinquena medalla olímpica. Es va quedar a 23 centèsimes del podi als 400 estils. «Va ser una sorpresa per a mi, ni de bon tros esperava estar en una final per tot el que havia passat l’any passat, però vaig acabar contenta i molt orgullosa», explica la que va ser banderera espanyola amb Saúl Craviotto.