ARRIBA L’ÚLTIM DIA DE MERCAT

El Madrid fitxa Camavinga per 31 milions d’euros

  • El club blanc fitxa el centrecampista, de 18 anys, del Rennes fins al 2027

  • L’operació podria arribar fins als 45 milions d’euros incloent-hi variables

El Madrid fitxa Camavinga per 31 milions d’euros

@realmadrid

1
Es llegeix en minuts

Ve de França, però no és Kylian Mbappé. El Madrid ha anunciat l’acord amb Eduardo Camavinga, el prometedor centrecampista del Rennes. El club blanc no ha donat dades econòmiques sobre aquesta operació, tot i que pagarà 31 milions d’euros per un jugador que quedava lliure el 30 de juny del 2022.

Però Florentino Pérez no ha volgut perdre el control sobre Camavinga, que ha quedat vinculat al Madrid per a les sis pròximes temporades. O sigui, firma fins al 2027. És la segona incorporació madridista després del reforç de David Alaba, el central que va aterrar lliure procedent del Bayern de Munic.

Notícies relacionades

El Madrid tampoc ha volgut indicar els variables que hauria de pagar pel centrecampista, de 18 anys, un dels grans talents del futbol francès, pretès també pel París SG. Podria lluir al Bernabéu el dorsal número 19, que ha deixat lliure Odriozola amb la seva marxa a la Fiorentina en qualitat de cedit.

Igual com Mbappé, Camavinga es va negar a acceptar la renovació que li plantejava el Rennes, convençut que trobaria un club de màxim nivell.