Tennis

Cara i creu per a Muguruza i Carla en l’estrena a l’Open dels EUA

  • La tennista espanyola nascuda a Caracas es va imposar amb dificultats a la croata Donna Vekic en la primera ronda, 7-6 (4) i 7-6 (5).

  • La jugadora canària, en canvi, es va acomiadar del torneig en el seu debut davant Danielle Collins (6-2, 6-4).

2021 US Open - Day 1

2021 US Open - Day 1 / AFP (AFP)

1
Es llegeix en minuts
EFE

La hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza va disputar amb molt esforç aquest dilluns la primera ronda de l’US Open 2021, que durant dues setmanes es portarà a terme a Nova York, al vèncer la croata Donna Vekic.

En un disputat partit, la novena favorita va derrotar en dos ajustats sets 7-6 (7/4) i 7-6 (7/5) Vekic en un intens partit que va durar dues hores i 22 minuts.

Sense opcions

Notícies relacionades

Des que es va convertir en professional el 2012, Muguruza ha guanyat dos ‘majors’ en l’Open de França del 2016 i el Wimbledon del 2017. La carismàtica jugadora, ex número u del món, es mesurarà en segon ronda amb l’alemanya Andrea Petkovic o la romanesa Irina Begu.

Carla Suárez, en canvi, no va tenir opcions aquest dilluns contra Danielle Collins i va caure per 6-2 i 6-4 en la seva 14a i última participació als EUA, ja que la canària va anunciar la seva retirada del circuit professional en aquest curs.