Prova de fórmula 1

Belén García, involucrada en un accident a la corba Eau Rouge del circuit de F-1 de Spa-Francorchamps

  • Fins a sis pilots xoquen durant la jornada d’entrenaments de la carrera de la Sèrie W per a dones al traçat belga

1
Es llegeix en minuts

La pilot catalana de fórmula 1 Belén García s’ha vist implicada aquest divendres en un accident múltiple a la famosa corba d’Eau Rouge del circuit belga de Spa-Francorchamps durant la jornada d’entrenaments de la carrera de la Sèrie W per a dones. Sis pilots s’han vist involucrades en un xoc, patint ferides de diversa consideració, tot i que cap de greu.

L’accident ha tingut lloc quan ha començat a ploure al circuit belga mentre els cotxes de F-1 circulaven a gran velocitat.

Sarah Moore ha perdut el control del cotxe a la corba Eau Rouge i ha rebotat contra la barrera de pneumàtics. Les pilots que la seguien també han perdut el control dels seus monoplaces en el mateix punt, xocant contra ella.

Notícies relacionades

Abbie Eaton, la segona a arribar, se n’ha anat contra Moore, i també ho ha fet Ayla Agren. Per darrere, Beitske Visser ha sortit volant després de ser colpejada per la catalana Belén García, que ha passat per sota seu. Visser ha caigut a sobre de Fabienne Wohlwend i l’ha desplaçat uns quants metres.

Malgrat l’aparatós accident, totes han sortit del seu vehicle pel propi peu i només Wohlwend i Agren han sigut traslladades a l’hospital per fer-los més proves.

Temes:

Bèlgica