LA REFLEXIÓ DEL TÈCNIC

Luis Enrique: «No crec que Espanya pogués tenir millor seleccionador que Guardiola»

Luis Enrique: «No crec que Espanya pogués tenir millor seleccionador que Guardiola»
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Luis Enrique té contracte com a seleccionador espanyol fins després del Mundial de Qatar-2022, que començarà el novembre de l’any vinent. La intenció de la federació ha sigut ampliar aquest vincle contractual amb el tècnic asturià, que va portar ‘la Roja’ a les semifinals de l’Eurocopa, caient en la tanda de penals contra Itàlia, que acabaria conquistant el títol.

Però si algun dia deixa el càrrec, Luis Enrique no té dubtes sobre qui podria ser el seu successor: «No crec que Espanya pogués tenir millor seleccionador que Guardiola», ha dit l’asturià quan li han recordat que l’actual entrenador del Manchester City ha dissenyat un full de ruta de cara al futur.

Notícies relacionades

Guardiola vol acabar el seu contracte amb el club anglès el 2023, «agafar-se un descans», com ell mateix ha confessat per continuar aprenent, i després dirigir una selecció. «M’encantaria que fos seleccionador d’Espanya», ha reconegut Luis Enrique, un dels millors amics de Guardiola, ja des de la seva època de jugador al Barça.

«Seria perfecte veure la selecció sota la seva empremta, no crec que Espanya pogués tenir un millor seleccionador», ha reiterat Luis Enrique, que després ha respost amb ironia quan li han recordat l’absència de jugadors andalusos en la llista de 24 per al triple duel contra Suècia, Geòrgia i Kosovo. «No, no ho sabia. Ja m’estava preparant per anar a Tarifa... ¿Ara que soc...? ¿Antiandalús? Cada vegada que convoco porto els que penso que són millors en cada moment», ha sentenciat.