ELS PLANS DEL TÈCNIC

Guardiola deixarà el City el 2023 i després li agradaria ser seleccionador

Jack Grealish junto a Pep Guardiola.

Jack Grealish junto a Pep Guardiola. / Andy Rain (EFE)

1
Es llegeix en minuts

En el Barça va estar quatre anys. Cinc si s’inclou la seva primera experiència en el Barça B. En el Bayern de Munic, tres. I Pep Guardiola ja té dissenyat el pla de la seva carrera esportiva. «El pròxim pas serà dirigir una selecció, si és possible, és clar», ha declarat l’actual entrenador del City, disposat a concloure el seu contracte amb el Manchester City, que expira el 30 de juny del 2023.

D’aquesta manera, Guardiola estaria set anys en la Premier, i el club anglès es convertiria en la llar on més temps està. I hi serà. «Si hi ha la possibilitat d’estar en una selecció m’agradaria», ha dit l’entrenador català en una xerrada amb Xpinvestimentos. «Després d’estar ja set anys en aquest equip, després crec que em prendré un descans», ha anunciat.

Notícies relacionades

El pla està definit. Esgotar els dos anys de contracte, prendre’s un descans per estudiar, aprendre, evolucionar i millorar. I, després, una selecció. «He de parar per veure com ho fem, què hem fet, aprendre d’altres entrenadors que tinc ganes de seguir», ha revelat Guardiola.

«I si en aquest procés surt una selecció, ja que m’agradaria entrenar un Europeu, un Mundial, una Copa Amèrica... Doncs, m’agradaria viure-ho», ha reconegut l’entrenador del Manchester City.