Èxit blaugrana

El Barça femení arrasa a la gala de la UEFA amb Alexia Putellas com a millor jugadora de l’any

  • El campió d’Europa va acaparar tots els premis a Istanbul. La capitana va ser escollida també la millor migcampista i Lluís Cortes (entrenador), Sandra Paños (portera), Irene Paredes (defensa) i Jennifer Hermoso (davantera) van completar el ple

El Barça femení arrasa a la gala de la UEFA amb Alexia Putellas com a millor jugadora de l’any

FCB

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’històric èxit del Barça a la final de la Champions de Göteborg del 16 de maig contra el Chelsea (0-4) va tenir els seus efectes aquest dijous en una gala històrica que va corroborar el poder de les blaugranes, que van copar tots els guardons, començant pel de millor jugadora de l’any de la UEFA, que va recaure sobre Alexia Putellas.

Poques vegades un premi ha sigut més merescut. La capitana blaugrana, que ja abans va ser designada millor migcampista, va acabar primera per davant de Jennifer Hermoso (escollida millor davantera) i Lieke Martens. Va ser un triplet blaugrana que queda per a la història, com el de la Pilota d’Or del 2010 amb Messi, Iniesta i Xavi com a protagonistes del podi. Lluís Cortés, el tècnic que ja no segueix al club després de triomfar a la Champions, la portera Sandra Paños i la defensa Irene Paredes, fitxada aquest curs procedent del PSG, van completar el ple.

Temes:

Champions