La temporada blanc-i-blava

Un Espanyol ambiciós visita el Mallorca a la recerca de la seva primera victòria

  • L’equip periquito, que porta dos empats, pretén confirmar les seves bones sensacions del començament de Lliga amb un triomf davant un altre equip acabat d’ascendir. 

Un Espanyol ambiciós visita el Mallorca a la recerca de la seva primera victòria

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El curs passat es van veure les cares a Segona i ara se citen de nou a Primera. L’Espanyol va ser el primer en certificar la seva tornada a la màxima categoria. El va seguir un Mallorca que va estar a prop de treure-li el campionat. A Son Moix es retroben amb bones sensacions en els dos bàndols.

És cert que l’equip periquito només porta dos punts fruit de dos empats, però la imatge davant el Vila-real, el campió de l’Europa League present aquest dijous en el sorteig de la Champions, va ser excel·lent. El seu rival ha començat encara millor, amb un empat davant el Betis i un triomf a Vitòria que li atorguen quatre punts. Els periquitos van vèncer a Son Moix el febrer passat.

El primer gol

«No em sorprèn que hagin començat tan bé. És un equip que té jugadors amb experiència a Primera i ha fet una inversió important a diferència d’altres anys», va assegurar Vicente Moreno, el tècnic periquito que va portar el Mallorca de Segona B a Primera, però que va patir també un descens. «Per a mi és un plaer jugar allà. Sempre serà especial». 

Notícies relacionades

El duel arriba en el tram final de mercat amb el recent fitxatge de Loren, que podria tenir els seus primers minuts a Palma. El Mallorca s’ha reforçat amb jugadors talentosos com Kubo i Fer Niño, i ara sospira pel valencianista Kang In-Lee. 

Pedrosa és dubte en l’Espanyol després de ser operat de la mà dreta. «Si mirem estadístiques, generem bastant, però no marquem gols», va afegir el tècnic. Raúl de Tomás tornarà a ser la gran carta per canviar aquesta dinàmica. n

Temes:

Espanyol