«SI SE’N VOL ANAR SERÀ SOTA LES NOSTRES CONDICIONS»

El Paris SG esclata amb el comportament «il·legal» del Madrid per Mbappé

  • «Si vol anar-se’n, se n’anirà, però amb les nostres condicions», exclama Leonardo, el director esportiu del club parisenc

  • «Des de fa 2 anys, el Madrid ha tingut un comportament no correcte, il·legal i inacceptable», denuncia

El Paris SG esclata amb el comportament «il·legal» del Madrid per Mbappé

@PSG_inside

3
Es llegeix en minuts

«Considerem que l’oferta no és suficient. No confirmaré xifres, però és menys del que vam pagar per ell». Leonardo, el director esportiu del París SG, ha confirmat que ha rebutjat la primera oferta del Madrid per Kylian Mbappé, fixada en 160 milions d’euros. «Això va més enllà d’això, de la forma en què s’ha fet, irrespectuosa», ha denunciat l’executiu en una xerrada amb cinc mitjans: Le Parisien, L’Equipe, l’agència AFP, la ràdio frances RMC i el diari espanyol Marca).

«Verbalment hem dit no al Madrid. I no hem rebut cap altra oferta», ha precisat Leonardo, indicant que «des de fa dos anys el Madrid ha tingut un comportament no correcte, il·legal, contactant amb el seu entorn, inacceptable, gens correcte cap a nosaltres», ha indicat dolgut per l’actitud del club que presideix Florentino Pérez.

«La prova d’aquesta estratègia és la de presentar una oferta a set dies del final del mercat i a un any del final del seu contracte per donar a entendre que ho ha intentat tot», ha dit Leonardo. «La posició del PSG sempre ha sigut retenir Kylian, renovar-lo. Sempre i des de fa dos anys».

«Ho hem fet tot perquè Mbappé estigui amb nosaltres i en una setmana no canviarem el pla. El Kylian és el centre del projecte, però no està per sobre

Leonardo, director esportiu del París SG

Per això, ha elevat el to de veu. «Li vam fer una oferta molt important fa dos mesos a l’altura dels millors jugadors. Una altra fa fins i tot menys per sobre dels últims jugadors tops», ha revelat Leonardo. Però cap d’aquestes proposicions del PSG ha convençut el davanter francès, recalcant que «l’oferta del Madrid és insuficient».

«Ho hem fet tot perquè Mbappé estigui amb nosaltres i en una setmana no canviarem el pla. El Kylian és el centre del projecte, però no està per sobre. Però si es queda o se’n va, serà sempre amb les nostres condicions. No podem canviar el pla a una setmana del tancament del mercat», ha emfatitzat Leonardo. «Si un jugador se’n vol anar, se’n va, però sota les nostres condicions».

«El jugador va donar la seva paraula a més que no marxaria lliure del PSG, però l’estratègia sembla que al final era aquesta. Marxar lliure»

Leonardo, director esportiu del París SG

A partir d’aquell moment, l’executiu del club francès ha revelat converses que havia mantingut en els últims mesos amb Mbappé. «El jugador va donar la seva paraula a més que no marxaria lliure del PSG, però l’estratègia sembla que al final era aquesta. Marxar lliure», ha comentat Leonardo. «Hem vist moltes informacions que no tenien diners, que hi havia deutes al Madrid. No ho puc confirmar, però és el que s’ha dit».

Més atacs al Madrid

Notícies relacionades

I, finalment, s’ha posat dur el director esportiu del París SG. «Per a tot el món: si algú vol anar-se’n ningú destruirà el nostre somni. El club es protegirà, és el que faig. Nosaltres no negociem a través de la premsa», ha recordat Leonardo en un altre clar missatge cap al Madrid. «Hi ha una estratègia global des de fa dos anys per a a aquest moment», ha insistit l’executiu.

«Han fet una oferta a una setmana del final del mercat perquè saben que no acceptarem i direm: ‘Bé, ho hem intentat i no han volgut i tindrem el dret de fitxar-lo lliure. El Kylian sempre ha deixat clar que no se n’anirà lliure. Però si algú vol anar-se’n, no li direm que no, però ho farà sota les nostres condicions. Veurem què passa».