PRIMERA OFERTA BLANCA

El Madrid ofereix 160 milions d’euros per Mbappé

  • Florentino es posa en marxa per fitxar l’estrella francesa, que acaba el contracte amb el PSG el 2022

  • El club francès no accepta aquesta primera proposició blanca i es manté inflexible en la seva voluntat de retenir el davanter

El Madrid ofereix 160 milions d’euros per Mbappé

@PSG_inside

1
Es llegeix en minuts

A una setmana que acabi el mercat de fitxatges, el Madrid ha llançat la primera oferta per Kylian Mbappé. Ha presentat el club blanc 160 milions d’euros per fitxar el davanter francès (22 anys), el contracte del qual amb el París SG expira el 30 de juny del 2022, segons ha revelat el programa ‘El Chiringuito’. Però el club parisenc ha rebutjat aquesta proposició blanca.

S’acaba el temps i el Madrid vol Mbappé, disposat com està fins i tot a negociar personalment amb el jugador. De fet, ha demanat permís al PSG perquè li permeti establir contactes amb el davanter, tot i que en els últims mesos ja s’han produït en privat.

El jugador, que va ser esbroncat pel Parc dels Prínceps en la presentació oficial de la plantilla, no se sent el líder del projecte esportiu del PSG, que ha dipositat tota la seva energia esportiva i financera a reunir Messi amb Neymar quatre anys després de cohabitar al Camp Nou. Mbappé vol marxar al Bernabéu. Per això ha rebutjat les diverses ofertes de renovació que li ha plantejat el club francès.

Notícies relacionades

Però el Madrid no és, de moment, gens optimista sobre la possibilitat que es tanqui el fitxatge. El conjunt francès es manté inflexible en la voluntat de mantenir l’estrella, que no està gens contenta a París, relegada, tant salarialment com en termes esportius i d’imatge, per sota de Messi i Neymar.

Ni tan sols l’opció que Mbappé se’n vagi lliure l’estiu que ve, sense deixar ni un sol euro, altera els plans del París SG, ja que el seu gran objectiu és retenir-lo per tenir un equip competitiu capaç de guanyar la Champions, l’únic títol que se li resisteix.