EL FUTUR DE L’ESTRELLA FRANCESA

Tomb en el ‘cas Mbappé’: el PSG ja pensa vendre

  • El club parisenc li ha tornat a oferir la renovació per 5 anys, però el davanter no accepta la nova proposta

  • El jugador, segons informa RMC Sport, no vol estar per sota de Messi i Neymar en l’escalafó salarial.

Tomb en el ‘cas Mbappé’: el PSG ja pensa vendre

@PSG_inside

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Queda una setmana perquè es tanqui el mercat de fitxatges a França i augmenta el misteri entorn del futur de Kylian Mbappé. El davanter del París SG acaba contracte el pròxim 30 de juny del 2022. O sigui, d’aquí a un any. I vol ser amo del seu destí, de manera que ha rebutjat, segons ha informat RMC Sport, la nova oferta de renovació que li ha plantejat el club parisenc.

El Madrid, mentrestant, espera amagat el desenvolupament d’aquesta tensa negociació entre Mbappé i el PSG, que es va embolicant a mesura que van passant les setmanes i els mesos. En la nova proposició de l’equip francès es contempla un nou contracte per cinc anys i un d’opcional. Però el davanter no ho veu gens clar. I amb l’arribada de Messi, menys encara, convençut que el club el situarà en el tercer escalafó salarial. Per darrere de Leo, és clar, i de Neymar, els veritables fars esportius del projecte del PSG.

L’alternativa Richarlison

Mbappé tampoc manté una bona relació amb Leonardo, el director esportiu del club parisenc. Augmenta, a més, la pressió perquè a partir de l’1 de gener del 2022 podria negociar lliurement amb qui volgués sense deixar ni un sol euro per al PSG, ubicat en un dilema. O el ven aquest estiu per recuperar part de la inversió que va efectuar el 2017 (va pagar 180 milions d’euros al Mònaco) o el veu sortir gratis d’aquí 11 mesos.

El club francès, segons RMC Sports, només té una oferta. I no és del Madrid sinó d’un club anglès. El Liverpool està interessat a contractar-lo, tot i que no hagi fet oficial aquest interès. Per si de cas, el París SG ja té un pla b en cas que Mbappé abandonés el Parc dels Prínceps, on ja té assumit que no serà el líder del projecte.

No ho va ser fa quatre anys, eclipsat com va quedar per l’arribada de Neymar, el jugador més car de la història perquè el PSG va executar la clàusula de rescissió del Barça fixada en 222 milions d’euros. Ara tampoc ho serà perquè el nou cap és Messi. Per si de cas, el club parisenc estima l’alternativa de Richarlison, el davanter brasiler de l’Everton. Té 24 anys i compta amb el valuós aval de Neymar amb qui comparteix atac en la selecció dirigida per Tite.

Notícies relacionades

Richarlison sí que acceptaria el rol que no vol assumir Mbappé, necessitat com està de convertir-se en el far principal d’un club gran. I el Madrid compleix aquestes condicions per complaure les peticions, tant esportives com econòmiques, del davanter francès, disposat als seus 22 anys a emprendre la segona gran aventura de la seva vida.

En la primera, el viatge del Mònaco al París SG, no li va sortir del tot bé perquè no ha conquistat la Champions, però sí que va aconseguir el Mundial de Rússia-2018 amb la selecció francesa.