LA JORNADA DE LLIGA

Lamela fa líder el Sevilla amb un gol a Getafe en l’últim sospir

  • El jugador argentí va desequilibrar el pols al minut 93 i va col·locar el quadro andalús amb sis punts, per davant de l’Atlètic per diferència de gols.

Lamela fa líder el Sevilla amb un gol a Getafe en l’últim sospir

GETTY

2
Es llegeix en minuts
EFE

Un gol en el temps afegit d’Erik Lamela va donar el triomf al Sevilla contra el Getafe (0-1) i el situa líder de LaLiga Santander per la diferència de gols respecte a l’Atlètic Madrid.

No va ser la millor versió de l’equip de Julen Lopetegui, que va trobar en Lamela una gran solució. L’exjugador del Tottenham acumula tres gols en dos partits. El sud-americà va alleujar el quadro sevillà, que, malgrat recórrer a tota la seva artilleria, amb prou feines havia inquietat un rival ordenat i atrevit que es va fer creditor a l’empat.

Debut de Rafa Mir

El Sevilla, en un intent desesperat de desequilibrar el duel, va acabar el partit amb el debutant Rafa Mir, Lamela, Youssef En-Nesyri i Oussama Idrissi. L’aposta va donar fruit.

Els mèrits guanyats últimament i el gradual enfortiment del seu planter han erigit el Sevilla en un dels aspirants a qualsevol cosa. I més ara que el Barcelona i el Reial Madrid donen símptomes de debilitat i fa la sensació que l’Atlètic Madrid, el campió, és el més fiable.

El conjunt blanc-i-vermell és l’exemple que pretén seguir el quadro de Lopetegui, que va recuperar per a Getafe homes bàsics ja en el curs anterior com el porter Yassine Bono, Ivan Rakitic i Suso Fernández.

Sense complexos

El Getafe va sortir rebel. Un equip en construcció tot i que ha fet un gir a la seva filosofia convençut pel seu nou tècnic, Miguel González ‘Michel’, que prefereix la pilota i l’atreviment a l’energia que incondicional i il·limitada de la seva anterior etapa.

L’equip madrileny, de fet, va afrontar sense complex la partida malgrat la reputació del seu rival. Va qüestionar la possessió al Sevilla, que semblava incòmode en molts moments i que va mancar d’ocasions abans del descans. Si de cas, un mal xut de Papu Gómez que es va convertir en una passada enverinat que Jules Kounde va ser incapaç d’aprofitar.

L’entrada de Rakitic

Tampoc va esperar Lopetegui. Va donar entrada a Ivan Rakitic en lloc de Suso i va recórrer a Erik Lamela. L’argentí va oferir un espectacular rendiment en el seu debut, en el qual va firmar un doblet i la seva presència va relegar el seu compatriota Papu Gómez, de qui s’esperava més contribució.

Notícies relacionades

El partit va créixer en ritme. El Sevilla va agrair la presència del croat, que va moure la pilota amb més rapidesa i va buscar amb freqüència Jesús Navas i Marcos Acuña. El debut de Rafa Mir va arribar al 68 quan Lopetegui va donar un altre pas de rosca a la situació i va elevar la seva aposta. L’exdavanter de l’Osca va saltar a la gespa al costat del marroquí Idrissi. Tota l’artilleria sobre la taula.

L’ímpetu visitant va tenir premi gràcies a un inoportú desajust local que va aprofitar En-Nesyri per trobar Rafa Mir. L’exjugador de l’Osca va rematar al pal i Erik Lamela, atent, va enviar la pilota a la xarxa per fer líder el Sevilla en el temps afegit.

Temes:

Sevilla FC