Violència a França

Els ultres del Niça envaeixen el camp per agredir els jugadors del Marsella

• El partit va ser interromput a un quart d’hora del final després d’una baralla generalitzada.

Decenas de ultras del Niza bajan al campo a pegar a los jugadores del Marsella.

Decenas de ultras del Niza bajan al campo a pegar a los jugadores del Marsella. / VALERY HACHE (AFP)

1
EFE

Seguidors radicals del Niça van saltar a la gespa de l’Allianz Riviera per agredir els jugadors del Marsella, per la qual cosa el partit va ser interromput a falta d’un quart d’hora del final.

Els aficionats, en el minut 74, van envair el terreny de joc i es van adreçar cap als jugadors visitants. La situació va provocar una baralla generalitzada i els futbolistes van sortir del terreny de joc.

Botella tornada

La situació va generar quan Dimitri Payet havi de picar un córner i va tornar una ampolla llançada abans des del fons nord, on hi ha els seguidors radicals del conjunt niçard. Nombrosos aficionats de la zona van superar el control de seguretat i van irrompre a la gespa.

L’àrbitre, Benoît Bastien, va suspendre provisionalment el partit, que transcorria amb avantatge del Niça (1-0) després d’un gol en el minut 49 del danès Kasper Dolberg.