TOTTENHAM – MANCHESTER CITY (1-0)

El Tottenham, sense Kane, amarga l’estrena del City en la Premier

Un gol de Son decideix un partit marcat per l’absència del ‘9’ anglès, pretès per Guardiola

El Tottenham, sense Kane, amarga l’estrena del City en la Premier

Nick Potts / Europa Press

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Segon partit oficial de la temporada i segona derrota del Manchester City. L’equip de Pep Guardiola, que fa uns dies va deixar escapar la Community Shield (la Supercopa anglesa) contra el Leicester, ha començat amb derrota la defensa del títol en la Premier. El Tottenham, sense Harry Kane, ha derrotat els celestes amb un gol del sud-coreà Son Heung-min (1-0).

Com la temporada passada (en la qual va acabar arrasant), el Manchester City ha començat la temporada amb mal peu. Ni la titularitat de Jack Grealish, fitxat per 117 milions d’euros, va impedir que l’equip celeste es quedés una altra vegada sense marcar (per tercera vegada consecutiva en un partit oficial si es compta la final de la passada Champions). Tot i que en menys de 10 minuts el City ja havia creat tres clares ocasions de gol que no va acabar materialitzant. Potser sí necessita que un ‘9’ Guardiola.

Notícies relacionades

Les ocasions es van anar alternant fins que, ja en la segona meitat, una transició dels ‘spurs’ la va resoldre Son d’una passada de Bergwijn amb un xut amb l’esquerra que Ederson va veure com es colava a les malles. Bogeria a l’atapeït Tottenham Hotspur Stadium.

La sortida al camp de De Bruyne li va donar un altre aire al City, que, no obstant, no va trobar la manera de batre Lloris. Kane, a la grada oficialment per baixa forma, podria conèixer el camí cap al gol. Ell i uns 150 milions d’euros.