AUTOMOBILISME

La directora del circuit Spa-Francorchamps, assassinada pel seu marit a casa

Nathalie Maillet va assumir la direcció del circuit belga el 2016

La directora del circuit Spa-Francorchamps, assassinada pel seu marit a casa

Twitter

1
Es llegeix en minuts
EFE

La directora del circuit belga d’Spa-Francorchamps, Nathalie Maillet, va ser trobada morta ahir a la matinada al seu domicili a la localitat de Gouvy, en un crim comès pel seu marit, que es va treure posteriorment la vida.

Segons un comunicat de la Fiscalia recollit per la radiotelevisió pública belga RTBF, la policia va trobar els cossos sense vida de dues dones i un home al domicili de la parella amb ferides de bala. La segona dona seria, segons altres mitjans locals, l’advocada de Maillet.

«Segons la primera informació recopilada, l’home hauria utilitzat deliberadament la seva arma contra les dues dones, inclosa la seva dona, resultant-ne la seva mort, abans de suïcidar-se», apunta el comunicat.

Des del 2016

La Fiscalia de la província belga de Luxemburg investiga ja el succés i a l’escena s’han desplaçat un jutge d’instrucció, el fiscal de torn, un metge forense, un pèrit de balística i el laboratori tècnic i científic de la policia.

Notícies relacionades

Maillet, de nacionalitat francesa, va assumir la direcció del circuit el 2016 després de liderar en un estudi d’ecoarquitectura, tot i que ja havia estat anteriorment vinculada a l’automobilisme a través del seu pare, el seu oncle i el seu marit.

El succés coincideix amb la celebració aquest cap de setmana del ral·li d’Ypres al circuit d’Spa, on el belga Thierry Neuville (Hyundai i20) s’ha alçat amb la victòria.

Temes:

Automobilisme