• El Chelsea també goleja el Crystal Palace en la seva estrena

Reuters / Phil Noble

2
José María Expósito

Tres gols de Bruno Fernandes i quatre assistències de Paul Pogba han convertit aquest dissabte el Manchester United en el líder provisional de la Premier League. Els ‘red devils’ han derrotat en una esplèndida segona meitat el Leeds de Marcelo Bielsa (5-1) i encapçalen la taula anglesa per davant d’un Chelsea que també ha golejat el Crystal Palace.

La festa mancuniana va començar amb la presentació oficial de Raphaël Varane, ajornada per la quarantena de l’excentral del Madrid i petits serrells contractuals. El jugador francès, que no va entrar a la convocatòria, va ser presentat sobre la gespa d’un ple Old Trafford, que va disfrutar amb el partit.

Bruno Fernandes va avançar els locals a la primera meitat, i l’empat aconseguit per Ayling tot just començar la segona va esperonar l’equip d’Ole Gunnar Solskjaer. Greenwood va aprofitar una passada filtrada de Pogba per establir el 2-1, i en 8 minuts Bruno Fernandes va completar el seu ‘hat-trick’, en els dos casos assistit pel centrecampista francès, igual que el brasiler Fred al cinquè. El debut de Jadon Sancho, que va disputar els últims 15 minuts, va posar la cirereta a la gran tarda del United.

El supercampió no falla

També va marxar feliç a casa l’afició de Stamford Bridge després del clar triomf per 3-0 sobre el Crystal Palace de Patrick Vieira. Marcos Alonso va obrir el marcador de falta directa i Christian Pulisic va firmar el segon abans del descans. El jove defensa Trevoh Chalobah va tancar el triomf del flamant campió de la Supercopa d’Europa.

El Leicester es va imposar al Wolverhampton d’Adama i Trincão (els dos titulars) amb gol de Jamie Vardy (1-0), mentre que Rafa Benítez es va estrenar oficialment a l’Everton amb victòria sobre el Southampton (3-1).

La Premier League havia començat aquest divendres amb la inesperada derrota de l’Arsenal contra el Brentford, que tornava a la primera divisió anglesa després de 74 anys. Els ‘bees’ van derrotar l’equip d’Arteta per 2-0, i el primer gol de la temporada el va anotar Sergi Canós, exjugador del planter del Barça.

Morbo per Kane al Tottenham-City

Aquest mateix dissabte es disputarà el Norwich-Liverpool, mentre que per demà queden el Newcastle-West Ham i el debut del campió, el Manchester City, al camp del Tottenham, amb el morbo del possible fitxatge de Harry Kane