Olímpic jamaicà

Hansle Parchment va guanyar l’or gràcies a una voluntària que li va pagar el taxi

L’atleta es va equivocar d’autobús i, si no hagués sigut per la jove, no hauria arribat a la carrera a temps

Hansle Parchment va guanyar l’or gràcies a una voluntària que li va pagar el taxi

EPC

1
Es llegeix en minuts

El medallista jamaicà, Hansle Parchment, va guanyar l’or en els 110 metres tanques als Jocs Olímpics de Tòquio, però la història podria haver sigut molt diferent si no fos per l’ajuda que li va proporcionar una voluntària que li va pagar el taxi quan l’esportista es va equivocar d’autobús aquell 3 d’agost.

L’atleta va explicar que, quan anava de camí a l’estadi, estava tan concentrat amb els auriculars que no es va fixar que va pujar a l’autobús erroni. «Em deien que havia de tornar a la Vila Olímpica i després agafar un altre bus fins a l’estadi. Si hagués fet això, no hauria arribat a temps ni tan sols per escalfar», va explicar Parchment. Llavors va provar anar fins al centre neuràlgic de l’atletisme a Tòquio en un dels automòbils associats als Jocs Olímpics, però, com que no tenia reserva, no va poder agafar-ne cap. Quan estava desesperat i sense saber què fer, una voluntària li va deixar diners perquè agafés un taxi i pogués arribar a temps.

Un ‘boom’ a les xarxes

Parchment va decidir explicar la història a les seves xarxes socials quan va succeir, ja que va voler agrair l’ajuda de la voluntària local, Tijana Stojkovic. Va decidir buscar-la i, quan la va trobar, li va donar les gràcies, li va ensenyar la medalla d’or i li va regalar una samarreta olímpica de Jamaica, a part de tornar-li els 10.000 iens (77,16 euros). D’aquesta manera l’esportista ho va documentar al seu Instagram:

El karma, en deuen dir alguns

Notícies relacionades

Gràcies a aquesta història, Tijana Stojkovic ha guanyat un reconeixement mundial per l’acte de bona fe que va condicionar per complet la victòria de l’atleta jamaicà.

També s’ha guanyat el carinyo del país caribeny, ja que després de fer-se viral a les xarxes socials, la noia ha sigut convidada per part del govern jamaicà a visitar l’illa.