Jocs Olímpics 2021

Laura Gil contesta als insults: «No totes les opinions són respectables»

La pivot s’ha disculpat per haver comès errors evidents: «Ara mateix estic molt dolguda»

Laura Gil contesta als insults: «No totes les opinions són respectables»

Wu Hong/EPC

2
Es llegeix en minuts

Després de la decepció a l’Eurobàsquet, la selecció femenina s’ha tornat a desil·lusionar als Jocs Olímpics de Tòquio 2021 després de la seva eliminació contra França (64-67) aquest dimecres. Alguns s’han posat a criticar molt destructivament a les xarxes socials la pivot de la selecció espanyola, Laura Gil, pels seus errors durant el partit, però la jugadora no ha tardat a desfogar-se amb una resposta que posa cadascú al seu lloc.

«No sempre es guanya»

Així, Gil ha expressat el seu disgust a través d’una carta publicada als seus perfils a les xarxes socials: «Ahir no la vaig encertar gaire, vaig fallar tirs que a ulls de qualsevol eren molt fàcils. Us puc assegurar que ara mateix estic molt dolguda. No m’excusaré, però no tots els dies s’està bé ni al 100% en totes les facetes del joc. Vaig intentar ajudar l’equip sumant en altres aspectes, però no va ser suficient», ha assenyalat.

De la mateixa manera, la interior del conjunt espanyol ha recalcat la importància de «saber guanyar i saber perdre» i ha agraït el suport rebut. També ha dedicat unes paraules als que van criticar la seva actuació al partit de quarts de final: «Un missatge a aquelles persones que pensen que per tenir una opinió poden faltar al respecte a una o dotze jugadores que durant tot l’estiu ho han donat tot: Tothom té dret a opinar, però no totes les opinions són respectables», va afegir Laura Gil.

Un mal dia

Notícies relacionades

Igualment, la interior del Valencia Basket ha sigut un dels puntals defensius de la selecció, amb 16 punts i 12 rebots a Corea del Sud, 2 punts i 7 rebots contra Sèrbia, 8 i 7 contra Canadà i 4 punts i 9 captures al partit de quarts contra França, en el qual va fallar una cistella sota el cèrcol amb 62-63 al marcador a falta de 50 segons per al final.

Abans que res, Gil va fallar vuit dels deu llançaments a cistella que va fer durant la trobada contra França que va suposar l’eliminació dels Jocs Olímpics, però ha sigut la segona jugadora amb més bona valoració de la selecció a Tòquio només per darrere d’Astou Ndour, apartat estadístic en el qual ha fet una mitjana de 17,5 per trobada.