Jocs Olímpics de Tòquio

Muguruza supera Qiang Wang i passa a vuitens de final

La tennista espanyola s’enfrontarà a la vencedora del partit entre la txeca Petra Kvitova i la belga Alison van Uytvanck

Muguruza supera Qiang Wang i passa a vuitens de final
1
Es llegeix en minuts

L’espanyola Garbiñe Muguruza, setena cap de sèrie del torneig olímpic de tennis, va arrasar la xinesa Qiang Wang (6-3 i 6-0) al parc Ariake per accedir als vuitens de final dels Jocs de Tòquio.

Wang, de 29 anys, número 49 en el rànquing mundial, va oferir, no obstant, una tenaç resistència en els primers jocs. L’espanyola només va poder obrir bretxa al marcador (2-4) en el sisè i, després de trencar-se el servei mútuament a continuació, Garbiñe va tancar la mànega en 35 minuts (6-3).

Notícies relacionades

El segon set ja va ser una altra història. Amb cops potents i molt combativa, Muguruza va començar amb un nou trencament de servei que va consolidar en el segon joc (2-0) i a partir d’allà el joc de la xinesa es va ensorrar fins a encaixar un zero.

A vuitens de final, Garbiñe s’enfrontarà a la vencedora del partit entre la txeca Petra Kvitova –desè cap de sèrie– i la belga Alison van Uytvanck.