Messi dedica la Copa Amèrica a Maradona

• El capità argentí, a més, va dedicar el triomf a una societat que afronta la pandèmia amb grans dificultats

Messi dedica la Copa Amèrica a Maradona

EFE

1
Es llegeix en minuts
Abel Gilbert
Abel Gilbert

Corresponsal a Buenos Aires

ver +

 

«Gràcies, Déu, per tot el que m’has donat i gràcies per haver-me fet ser argentí». Leo Messi continua de festa després d’obtenir la Copa Amèrica i trencar la seva mala ratxa personal amb la selecció ‘albiceleste’. Va arribar a la ciutat de Rosario, es va trobar amb la seva família, va rebre el carinyo dels veïns i es va dedicar, també, a deixar les seves primeres impressions. Va ser el temps d’agrair el suport de tot un país. «Aquest èxit el vull dedicar a la meva família, que sempre m’ha donat la força per seguir endavant; als meus amics, que tant estimo; a tota la gent que ens dona suport i, en especial, als 45 milions d’argentins que tan malament ho han passat amb aquesta merda de virus, sobretot als que els ha tocat més de prop. Va per a tots vosaltres i, per descomptat, també per al Diego, que segur ens va ajudar des d’allà on és», va escriure el capità sobre Maradona, que va morir a finals del novembre passat.

Leo va qualificar d’«increïble» l’obtenció d’un certamen que era esquiu des de 1993. S’ha tret un pes de sobre, igual com tot el futbol argentí. Es tracta, ara, de pensar en les eliminatòries del Mundial 2022. «Sabem que encara podem millorar moltes coses, però la veritat és que els nanos s’hi van deixar l’ànima i no puc estar més orgullós de tenir la sort de ser capità d’aquest grup espectacular»-

Notícies relacionades

 L’anhelada consagració argentina va provocar celebracions i aglomeracions massives en un país que afronta dificultats per contenir la segona onada de la pandèmia. Des de finals de març del 2020 s’han contagiat 4,6 milions de persones. El país s’acosta als 100.000 morts per Covid-19.

«Per poder continuar celebrant ens hem de continuar cuidant, no ens oblidem que encara queda molt per tornar a la normalitat, aprofiteu aquesta felicitat per agafar una mica de força per lluitar junts per derrotar el virus», va demanar Messi.